Bloemkool roti

ingrediënten
  •  kokosolie om in te bakken
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gr. vastkokende aardappelen
  • 1 kleine bloemkool
  • 300 gr. sperziebonen
kruiden
  • garam masala
  • curry madras
  • kerriepoeder
  • groentebouillontablet
  • paratha's (spring home) liggen in het vriesvak 
bereiding
  • schil de aardappelen 
  • verdeel de bloemkool in roosjes 
  • dop de sperziebonen 
  • kook de aardappelen kort tot ze net gaar zijn 
  • kook de sperziebonen en bloemkool kort zodat ze bijna gaar zijn, bloemkool later toevoegen aan sperziebonen, kijk uit dat de bloemkool niet te gaar wordt 
  • groentebouillontablet oplossen in 150 ml kokend water 
  • ondertussen in een hapjespan of wok ui en knoflook fruiten in kokosolie 
  • bloemkool, aardappelen en sperziebonen toevoegen 
  • ruim kruiden erover strooien 
  • groentebouillon toevoegen 
  • 5 à 10 minuten laten sudderen 
  • Paratha's in een koekenpan bakken en apart serveren
tip
In plaats van parantha's kun je ook roti's nemen
Search