
Spaanse Tortilla
ingrediënten
- olijfolie om in te bakken
- margarine/boter om ovenschaal in te vetten
- 2 middelgrote aardappelen
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 4 eieren
kruiden
- zout en peper
bereiding
- Verwarm de oven op 180 graden
- Vet een quicheschaal (21 cm doorsnee) in met boter/ margarine
- Kook de aardappelen
- Snipper de ui en pers de knoflookteentjes
- Fruit de uien en knoflook in een pan met olijfolie
- Snijd aardappelen in blokjes en bak ze kort mee
- Kluts 4 eieren in een schaal en breng op smaak met peper en zout
- Doe het aardappelmengsel in een quicheschaal en giet de eieren erover heen
- Zet de quicheschaal 15 à 20 minuten in de oven totdat de eieren gestold zijn
tip
Varieer ook met andere groetes. Serveer dit met een salade