Spaanse Tortilla

ingrediënten
  •  olijfolie om in te bakken
  • margarine/boter om ovenschaal in te vetten
  • 2 middelgrote aardappelen
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eieren
kruiden
  • zout en peper
bereiding
  • Verwarm de oven op 180 graden
  • Vet een quicheschaal (21 cm doorsnee) in met boter/ margarine
  • Kook de aardappelen
  • Snipper de ui en pers de knoflookteentjes
  • Fruit de uien en knoflook in een pan met olijfolie
  • Snijd aardappelen in blokjes en bak ze kort mee
  • Kluts 4 eieren in een schaal en breng op smaak met peper en zout
  • Doe het aardappelmengsel in een quicheschaal en giet de eieren erover heen
  • Zet de quicheschaal 15 à 20 minuten in de oven totdat de eieren gestold zijn
tip
Varieer ook met andere groetes. Serveer dit met een salade
Search